logo_1000px.png
 

Toboz művek - Természetesen Nektek alkotjuk!

Viktor és Salomé fiatal házaspár vagyunk, designer és dekoratőr párosként kezdtünk el együtt tervezni. Salomé igazi művészlélek, amikor nem esküvői anyagokon dolgozik, akkor festményeken keresztül bontakoztatja ki érzéseit. Viktor a milliméterpontos művészet híve, koncepciózus és sosem bízza a véletlenre.

Kerüljük a sablonosságot, kifinomultsággal szeretünk tervezni. Nem szeretjük a túlzott eklektikát, munkáinkban a kikristályosodott valódi emberi természetet jelenítjük meg. Ez sokszor párosodik a nagy adag természetszeretetünkkel, ami örök inspirációs forrásunk is egyben.

Szeretünk arculatban gondolkodni, ami akkor a legjobb, ha teljes körű. A meghívó és társkártyái mellett a nagy nap grafikai elemeit is megtervezzük. Menülapok, ülésrend, névtáblák stb. is Titeket reprezentálnak, így fontosnak érezzük, hogy egységes benyomást keltsen mindenkiben.

Ezek mellett teljes esküvői arculatot és dekorációt is készítünk, amik remek összhangot fognak alkotni a nagy napon, Veletek együtt. Mindegy, hogy egy szűk körű esküvő a hegytetőn, egy fenyvesben;  vagy több száz fős tóparti esemény, mi igyekezni fogunk azon, hogy a legtermészetesebben érezzétek magatokat.

 

örökzöld emlékek

Csak jót mondhatok a Toboz Művekről. Annyira hasonló volt az elképzelésünk, stílusunk, hogy nem is volt kérdés ki készíti a meghívónkat és az esküvői dekorációnkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket. Szuper jó csapat.
— Kati & Gábor
Hibátlan stílusérzékkel azonnal ráéreztetek a hozzánk illő arculatra, a megvalósításban megjelenő profizmusotok pedig semmi kétséget nem hagyott afelől, hogy a lehető leggondosabb kezekre bíztuk esüvőnk grafikai arculatának megtervezését és kivitelezését. Köszönjük szépen!
— Ama & Szilárd
A TOBOZ művek nagyszerű munkát végzett az esküvőnk megjelenésével kapcsolatban, az egésznek pont olyan arculatot adtak (meghívók, transzparensek, logó) amilyet elképzeltünk, nagyon meg vagyunk elégedve!
— Zsófi & Gábor
Gyönyörűek lettek a meghívóink, csak ajánlani tudom őket. Precízek, gyorsak, megbízhatóak, nagyon kedvesek és csodálatos munkát adnak ki a kezeik közül.
— Ági
Magas minőség, kedvező ár, csúszás nélkül. Maximális elégedettség. Ezeket mondhatom el, miután az esküvőm grafikai design-át rájuk bíztam. Ja, és rugalmasak is, mindenkinek ajánlom a Toboz műveket!
— Kriszti & Ábris
Nagy menet volt az esküvőnk, de Salomé és Viktor vegig kitartó társunk volt a “bajban”! :) Kézzel készült apró részletek millióit rejti a végeredmény (és talán csak mi tudjuk, hány óra munka van mögötte) De időt és jótanácsot nem sajnálva kísértek végig az elmúlt jópár hónapunkat, amit sosem felejtünk el Nekik!
— Juli & Dávid
 

Instagram